Aperitiv de sărbătoare

28 aprilie 2016   Rețete

Pentru masa de Paşte, încearcă acest aperitiv cu şuncă şi muşchi de porc. Pregătirea lui nu-ţi ia mai mult de o oră.

Ai nevoie de:

500 g şuncă afumată

300 g muşchi de porc

1 legătură ceapă verde

1 legătură pătrunjel

1 jumătate de franzelă

5 ouă

200 ml lapte

3 linguri unt

sare

piper

Cum să-l prepari

Opăreşti muşchiul de porc,apoi şunca şi le tai cubuleţe. Toci ceapa verde şi pătrunjelul. Într-un vas adânc amesteci verdeţurile cu carnea.

Rupi pâinea în bucăţi şi o înmoi în puţin lapte,apoi o storci şi o adaugi peste amestec,alături de sare,piper şi ouăle bătute împreună cu laptele rămas.

Omogenizezi compoziţia şi o aşezi într-un vas termorezistent,uns cu unt. Dai totul la cuptor până se rumeneşte.

Mai multe