Aperitiv de sărbătoare
28 aprilie 2016
Rețete
Pentru masa de Paşte, încearcă acest aperitiv cu şuncă şi muşchi de porc. Pregătirea lui nu-ţi ia mai mult de o oră.
Ai nevoie de:
500 g şuncă afumată
300 g muşchi de porc
1 legătură ceapă verde
1 legătură pătrunjel
1 jumătate de franzelă
5 ouă
200 ml lapte
3 linguri unt
sare
piper
Cum să-l prepari
Opăreşti muşchiul de porc,apoi şunca şi le tai cubuleţe. Toci ceapa verde şi pătrunjelul. Într-un vas adânc amesteci verdeţurile cu carnea.
Rupi pâinea în bucăţi şi o înmoi în puţin lapte,apoi o storci şi o adaugi peste amestec,alături de sare,piper şi ouăle bătute împreună cu laptele rămas.
Omogenizezi compoziţia şi o aşezi într-un vas termorezistent,uns cu unt. Dai totul la cuptor până se rumeneşte.