Aperitive cu pepene galben pentru o masă de vară

14 iulie 2015   Rețete
Content image

Chef Ştefan Popescu ne învaţă cum să folosim pepenele în combinaţii delicioase, fresh, numai bune pentru aceste zile caniculare.

Salată cu prosciutto

Ingredinte:

100 g pepene galben

50 g prosciutto

70 g spanac tânăr

20 g parmezan

70 g smochine

20 g miez de nucă

20 ml ulei de măsline

50 g portocale întregi

20-30 ml suc proaspăt de portocale

Pepenele galben se spală,se curăţă de coajă,se scobeşte cu lingura specială şi se fac 10 bucăţi. Tocăm o parte din frunzele de busuioc şi le amestecăm cu uleiul de măsline pentru a obţine un ulei aromat. Introducem 10 bucăţi de mozzarella bocconcini în ulei pentru a căpăta aromă. Pe o frigăruie de lemn începem să înşirăm o bucată de pepene galben,o frunzuliţă de busuioc,o bucată de mozzarella bocconcini şi o căpşună.

Mai multe reţete găseşti AICI.

Mai multe