Aperitive de sezon: Biluţe cu brânză şi nuci
26 decembrie 2016
Rețete
Sunt atât de moi încât se topesc în gură. Află cum se prepară apetisantele biluţe cu brânză!
De ce ai nevoie pentru biluţe cu brânză
450 g cremă de brânză
120 g brânză feta,mărunţită
2 linguri ulei
2 căţei usturoi,tocaţi
2-3 linguriţe oregano uscat
piper negru
nuci mărunţite,pentru ornat
frunze de salată verde
10 boabe struguri,opţional
Cum se prepară biluţele cu brânză
Mixezi crema de brânză,feta,uleiul şi usturoiul până obţii o compoziţie omogenă. Condimentezi cu oregano şi piper,după gust. Acoperi şi dai la frigider cel puţin 2 ore. Când s-a mai întărit,scoţi brânza de la rece şi formezi biluţe de 1,5-2 cm diametru. Le dai prin nuca măcinată,scuturi excesul şi le aşezi pe un pat de frunze de salată verde. Ţii la frigider până când le serveşti. La final,dacă vrei,decorezi cu struguri roşii tăiaţi pe jumătate.