Aperitive de sezon: Biluţe cu brânză şi nuci

26 decembrie 2016   Rețete

Sunt atât de moi încât se topesc în gură. Află cum se prepară apetisantele biluţe cu brânză!

De ce ai nevoie pentru biluţe cu brânză

450 g cremă de brânză

120 g brânză feta,mărunţită

2 linguri ulei

2 căţei usturoi,tocaţi

2-3 linguriţe oregano uscat

piper negru

nuci mărunţite,pentru ornat

frunze de salată verde

10 boabe struguri,opţional

Cum se prepară biluţele cu brânză

Mixezi crema de brânză,feta,uleiul şi usturoiul până obţii o compoziţie omogenă. Condimentezi cu oregano şi piper,după gust. Acoperi şi dai la frigider cel puţin 2 ore. Când s-a mai întărit,scoţi brânza de la rece şi formezi biluţe de 1,5-2 cm diametru. Le dai prin nuca măcinată,scuturi excesul şi le aşezi pe un pat de frunze de salată verde. Ţii la frigider până când le serveşti. La final,dacă vrei,decorezi cu struguri roşii tăiaţi pe jumătate.

Mai multe