Brioşe cu brânză şi usturoi
10 iunie 2016
Rețete
Această reţetă de brioşe cu brânză şi usturoi are gustul unei pâini cremoase! Este o reţetă neobişnuită, moale şi cremoasă datorită untului.
De la unt,brioşele „se îmbracă“ într-o frumoasă crustă aurie. În plus,nu trebuie să-ţi faci griji că aceste brioşe ar putea să se lipească de fundul tăvii.
Brioşe cu brânză şi usturoi – Ingrediente (12 brioşe)
Ingrediente uscate
250 g făină
1½ linguriţă praf de copt
sare
Ingrediente umede
1 ou,bătut puţin
¾ cană+2 linguri lapte
1 linguriţă oţet sau zeamă de lămâie
3 linguri smântână (sau iaurt gras)
4 linguri ulei
¼ cană pătrunjel proaspăt,tocat (sau 2 linguriţe uscat)
1 căţel usturoi,pisat
2 căni brânză cheddar răzuită
Pentru umplutură
90 g unt
2 căţei usturoi,pisaţi
12 felii mozzarella