Brioşe cu morcovi

24 februarie 2017   Rețete

Dacă eşti la dietă, inspiră-te din această reţetă. Brioşele sunt gustoase, cu mai puţine calorii şi uşor de realizat.

Ai nevoie de

500 g morcovi raşi

300 g zahăr brun

200 ml lapte

4 ouă

400 g făină

120 ml ulei

1 lingură bicarbonat de sodiu

nucşoară,după gust

ghimbir,opţional

zahăr pudră,pentru decor

morcovi fierţi,opţional

Preparare

Amesteci morcovii raşi,făina,zahărul brun,laptele,ouăle,uleiul şi bicarbonatul de sodiu. Adaugi dacă vrei ghimbir sau nucşoară,după gust şi omogenizezi ingredientele. Torni aluatul în forme speciale,de brioşe,în care ai pus hârtie de copt. Le dai la cuptorul încins,la 180 C o,25-30 de minute. Serveşti brioşele pudrate cu zahăr şi,dacă vrei,decorezi cu felii de morcovi.

Foto:Profimedia

Citeşte şi:Reţetă super-simplă:Prăjitură delicioasă cu banane şi cacao

Musaca delicioasă cu brânză şi carne

Mai multe