Brioşe cu pere şi ghimbir. Desertul mult aşteptat cu fructe de sezon

8 noiembrie 2016   Rețete

Cui nu-i plac brioşele? Acestea sunt făcute cu pere şi ghimbir, iar o delicioasă glazură de miere le oferă şi mai multă dulceaţă. Vei vedea că sunt uşor de preparat şi că nu ai nevoie de mixer pentru a preparar aceste brioşe cu pere şi ghimbir.

Brioşe cu pere şi ghimbir – Ingrediente (12 brioşe)

230 g făină

2 linguriţe praf de copt

150 g zahăr tos

110 g zahăr brun (plus 2 linguri)

1 linguriţă ghimbir ras

150 g smântână fermentată

120 ml ulei vegetal

1 lingură miere

2 ouă mari

350 g pere descojite,fără cutia cu seminţe,tocate cubuleţe

Pentru glazura de miere

130 g zahăr pudră,cernut

2 linguri miere

2 linguri lapte

Mai multe