Brioşe sărate...picante

16 iulie 2014   Rețete

Ai nevoie de: 200 g făină, 1 plic praf de copt, 5 ouă, 4 linguri unt, 150 g brânză de vaci, 1 cartof mare fiert, 130 g caşcaval,n1 ardei iute, sare, piper.

Cum se prepară:

Se bat albuşurile spumă cu un praf de sare. Gălbenuşurile se freacă bine,se adaugă brânza,ardeiul iute tocat mărunt,untul,cartoful fiert şi pasat şi se mixează până se omogenizează.

Se încorporează uşor făina amestecată cu praful de copt,caşcavalul ras şi albuşurile bătute. Se condimentează cu sare şi piper,după gust.

Se toarnă compoziţia în forme de brioşe mai înalte,unse,şi se coc în cuptorul încins circa 30 de minute. Se scot din forme după ce se răcesc.

Mai multe