Cannelloni umpluţi cu spanac

8 mai 2017   Rețete

Gătit în fel şi chip, spanacul are numeroase beneficii pentru sănătate. Îţi propunem o reţetă gustoasă, în care vedetă este chiar această legumă.

Ai nevoie de

1 pachet cannelloni

150 g brânză de vaci

150 g telemea

100 g caşcaval

500 g spanac

2 ouă

500 ml suc de roşii

sare

1 ceapă

2-3 linguri ulei

Mod de preparare

Fierbi cannelloni în apă cu sare conform instrucţiunilor de pe ambalaj,apoi îi scurgi.

Toci ceapa,o căleşti în ulei până când devine uşor sticloasă,apoi adaugi spanacul tăiat şi ţii pe foc până când scade zeama lăsată. Dai deoparte şi laşi la răcorit. Amesteci spanacul cu brânza de vaci,bine scursă,telemeaua rasă,ouăle şi sare,dacă mai este nevoie.

Umpli cannelloni cu această compoziţie şi îi aşezi într-o tavă în care ai turnat 250 ml suc de roşii. Adaugi peste ei restul de suc şi razi caşavalul. Dai tava la cuptor 30 de minute.

1 tavă

Preparare 1 h 20’

Dificultate medie

Mai multe