Cârnaţi afumaţi, reţeta tradiţională

13 decembrie 2016   Rețete

În această perioadă, când carnea de porc este la mare căutare, prepară-le celor dragi aceşti cârnaţi afumaţi şi uscaţi, după o reţetă tradiţională.

Cârnaţi afumaţi – Ingrediente

2 kg carne de porc2 kg carne tocată de vită1 kg slănină4 linguri (rase) sarepiper negru măcinat,după gustusturoi tocat,după gustboia iute,după gust460 ml apă caldămaţe subţiri de porc

Cârnaţi afumaţi – Mod de preparare

Cureţi carnea de pieliţe şi o dai prin maşina de tocat de două ori. Amesteci carnea de porc cu cea de vită,o condimentezi cu sare şi piper,adaugi usturoiul tocat,boiaua şi torni apa călduţă.

Află cum prepari cârnaţii tradiţionali pe clickpoftabuna.ro

Mai multe