Cartofi gratinaţi. Află ingredientul surpriză din acest preparat
25 octombrie 2016
Rețete
Cartofi moi şi delicaţi înecaţi într-un sos rustic cu ceapă caramelizată şi caşcaval topit. Poţi folosi Emmentaler sau şvaiţer. Am omis cu bună ştiinţă un ingredient important, am spune cheie, pentru această reţetă de cartofi gratinaţi.
Află ingredientul surpriză şi poţi trece la pregătirea unui delicios preparat.
Cartofi gratinaţi. Află ingredientul surpriză din acest preparat – Ingrediente
3 linguri maioneză
2 linguri lapte bătut
2 linguri smântână
1 linguriţă oţet
1 căţeul usturoi,pisat
1 lingură chives tocat
1 lingură pătrunjel,tocat
sare
piper
½ linguriţă mărar uscat
¼ linguriţă pudră de ceapă
5 cartofi,spălaţi,curăţaţi şi tăiaţi bucăţi
1 ceapă mare,feliată
1 cană dressing
3/4 cană caşcaval (Emmentaler sau şvaiţer),răzuit
sare
piper
375 g bacon,tăiat în bucăţi