Caşcaval umplut

29 mai 2014   Rețete

Pentru două porţii, ai nevoie de : o rotiţă de caşcaval, 100 g şuncă, 2 cepe mici, 100 g ciuperci, 1 ou, 100 g făină, 100 ml apă minerală, ulei, sare, piper, pesmet.

Pasul 1

Tai şunca mărunt. Cureţi şi speli ceapa şi ciupercile,apoi le toci cubuleţe. Tai rotiţa de caşcaval,nu de tot,ci doar atât cât s-o poţi scobi cu o lingură.

Pasul 2

Torni puţin ulei într-o tigaie. Pui ceapa tăiată şi o laşi până când devine transparentă. Adaugi şunca şi ciupercile. Ţii pe foc până scade apa lăsată de ciuperci. La sfârşit adaugi sare şi piper. Umpli rotiţa de caşcaval cu amestecul rezultat.

Citeşte şi:

Şniţel umplut cu spanac

Tartă cu lămâie

Friptură de peşte

Pasul 3

Într-un bol pui făina,oul,sarea şi apa minerală. Amesteci cu telul până când obţii un aluat ca de clătite.

Pasul 4

Dai rotiţa umplută prin aluat,apoi prin pesmet şi o prăjeşti în baie de ulei. Laşi până se rumeneşte frumos pe ambele părţi.

Mai multe