Cea mai simplă tartă ţărănească cu piersici
13 septembrie 2016
Rețete
Dacă îţi plac fructele, atunci ştii că sezonul piersicilor este cea mai bună perioadă a anului. Aşa că profită de oferta din pieţele locale şi prepară cât mai repede această reţetă de cea mai simplă tartă ţărănească cu piersici.
Pregăteşte totul într-o tigaie de fontă,pentru a obţine un desert cu aspect rustic.
Cea mai simplă reţetă de tartă ţărănească cu piersici – Ingrediente
200 g făină
2 linguri+130 g zahăr brun
1 ½ linguriţe sare
115 g unt rece,nesărat
2 linguri ulei vegetal sau margarină
2-5 linguri apă rece ca gheaţa
7-8 piersici potrivite,descojite şi feliate
1 lingură zeamă de lămâie
3 linguri amidon de porumb
½ linguriţă scorţişoară
¼ linguriţă nucşoară
1 ou,bătut
1 lingură zahăr tos
80 ml apă