Cea mai uşoară reţetă de brioşe cu căpşuni!

3 decembrie 2015   Rețete

Dacă ţi-e poftă de ceva dulce, cu puţine ingrediente, îţi recomandăm această reţeta de brioşe cu căpşuni.

Ingrediente

Pentru brioşe

175 g de unt nesărat,moale

175 g zahăr

3 ouă mari,bătute

175 g făină cu factor de creştere

1 linguriţă de extract de vanilie

Pentru glazură

400 g de cremă de brânză

300 g de zahăr pudră

250 g de căpşuni făcute piure

Mod de preparare

1. Încălzeşte cuptorul la 180 de grade şi pregăteşte o tavă pentru 12 brioşe. Amestecă untul şi zahărul până când obţii o pastă moale,apoi încorporează uşor ouăle şi puţină făină dacă ţi se pare că amestecul începe să se taie.

2. După ce ai terminat de încorporat ouăle,adaugă vanilia şi făină. Pune amestecul în formele de brioşe şi coace în mijloc timp de 20 de minute. Pune pe un grătar pentru prăjituri şi lasă la răcit.

3. Între timp,ocupă-te de glazură. Bate bine crema de brânză,zahărul pudră şi piureul de căpşuni până când obţii o pastă fermă. Ornează brioşele cu ea. Ţine la rece până când eşti gata să serveşti.

Mai multe