Cei mai delicioşi biscotti cu nuci şi cacao

12 decembrie 2016   Rețete

Dacă nu ai preparat niciodată biscotti, atunci această reţetă cu nuci şi cacao trebuie să se afle pe lista ta! Aceşti biscuiţi crocanţi, cunoscuţi şi sub numele de cantuccini, sunt un fel de fursecuri cu migdale din bucătăria italienească, ce îşi au originea în oraşul Prato.

Sunt uscaţi,crocanţi şi,de regulă,se consumă după ce sunt înmuiaţi într-un vin dulce italienesc. Prepară şi tu aceşti biscuiţi şi serveşte-i de Sărbători,când vin în vizită vecinii şi prietenii tăi.

Biscotti cu nuci şi cacao,un adevărat răsfăţ – Ingrediente

6 linguri unt nesărat,la temperatura camerei

140 g zahăr tos

½ linguriţă sare

1 lingură esenţă de vanilie

½ lingură praf de copt

2 ouă mari

1 lingură lapte

260 g făină

50 g pudră de cacao

200 g nuci,tocate

zahăr pudră,opţional,pentru decor

Mai multe