Cel mai delicios burger

1 aprilie 2016   Rețete

Pentru că afară s-a încălzit deja, putem încinge grătarele pentru a prepara mititei, pulpe de pui sau grătar de porc. Pe lângă aceste gustoase preparate, poţi aşeza şi cel mai delicios burger.

De ce ai nevoie pentru cel mai delicios burger

750 g carne tocată vită

½ ceapă tocată

100 g brânză cedar

1 lingură sos de soia

1 lingură sos Worcestershire

1 ou

3 căţei de usturoi

1 lingură pătrunjel

1 lingură busuioc

1 lingură oregano

½  lingură rozmarin

sare

piper

Cum se prepară cel mai delicios burger

Încingi grilul. Amesteci carnea de vită cu toate ingredientele şi adaugi sare şi piper după gust. Ai grijă la cantitatea de sare adăugată,deoarece şi sosul de soia este foarte sărat. Formezi patru chiftele mai mărişoare,pe care le aplatizezi şi le pui pe grătar câteva minute pe fiecare parte,până ce se rumenesc.

Pentru a asambla burgerii foloseşti chifle,felii de brânză cedar,salata verde,felii de roşii,ceapă caramelizată şi sos barbeque sau maioneză.

De asemenea,poţi prepara şi un sos de casă dintr-o lingură de iaurt grecesc,1 lingură roşii uscate tocate,1 praf de ghimbir,1 lingură sos de roşii,1 lingură ierburi proaspete,după preferinţă şi ardei iute tocat.

Mai multe