Cel mai gustos pandişpan cu prune
10 august 2016
Rețete
Cel mai gustos pandişpan cu prune poate fi obţinut numai dacă urmezi paşii şi recomandările din cartea „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ a Mariei Cristea Şoimu. Cumpără ingrediente proaspete, fii atent la paşi şi vei obţine un delicios desert.
Cel mai gustos pandişpan cu prune – Ingrediente
8 ouă
1 ceaşcă de apă
400 g făină
250 g zahăr tos
3 linguri zahăr pudră
sare
10 nuci
1 lingură rom
500 g prune fără sâmburi
Cel mai gustos pandişpan cu prune – Mod de preparare
Separăm gălbenuşurile şi le batem spumă cu 1 ceaşcă de apă rece. Adăugăm zahărul şi continuăm operaţia,până cţnd compoziţia capătă o culoare uşor alburie. Adăugăm făina în ploaie,batem în continuare,apoi adăugăm zahărul vanilinat,sare şi o lingură de rom şi nuci tocat