Cel mai gustos pandişpan cu prune

10 august 2016   Rețete

Cel mai gustos pandişpan cu prune poate fi obţinut numai dacă urmezi paşii şi recomandările din cartea „Dulciuri de casă de ieri şi de azi“ a Mariei Cristea Şoimu. Cumpără ingrediente proaspete, fii atent la paşi şi vei obţine un delicios desert.

Cel mai gustos pandişpan cu prune – Ingrediente

8 ouă

1 ceaşcă de apă

400 g făină

250 g zahăr tos

3 linguri zahăr pudră

sare

10 nuci

1 lingură rom

500 g prune fără sâmburi

Cel mai gustos pandişpan cu prune – Mod de preparare

Separăm gălbenuşurile şi le batem spumă cu 1 ceaşcă de apă rece. Adăugăm zahărul şi continuăm operaţia,până cţnd compoziţia capătă o culoare uşor alburie. Adăugăm făina în ploaie,batem în continuare,apoi adăugăm zahărul vanilinat,sare şi o lingură de rom şi nuci tocat

Mai multe