Chiftele de morcovi
25 aprilie 2016
Rețete
Pentru un aperitiv inedit sau pentru micul dejun în zilele de post, aceste chiftele de morcovi vor face senzaţie la masă.
Ingrediente de care nevoie:
2 cartofi
1 dovlecel
6 morcovi
pesmet
1 ceapă
3 linguri de făină
2-3 căţei de usturoi
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Cureţi cartofii,morcovii şi dovlecelul de coajă. Cartofii şi dovlecelul îi dai pe răzătoare,iar morcovii îi toci cubuleţe,apoi le storci. Toci ceapa şi căţeii de usturoi. Amesteci toate ingredientele într-un bol, adaugi făina,apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.
Formezi chifteleşi le dai prin pesmet. Încingi uleiul şi le prăjeşti,le scoţi şi le laşi pe un şerveţel pentru a elimina surplusul de grăsime.
Dificultate mică
12 chiftele
1h