Chiftele de morcovi

25 aprilie 2016   Rețete

Pentru un aperitiv inedit sau pentru micul dejun în zilele de post, aceste chiftele de morcovi vor face senzaţie la masă.

Ingrediente de care nevoie:

2 cartofi

1 dovlecel

6 morcovi

pesmet

1 ceapă

3 linguri de făină

2-3 căţei de usturoi

ulei

sare

piper

Mod de preparare:

Cureţi cartofii,morcovii şi dovlecelul de coajă. Cartofii şi dovlecelul îi dai pe răzătoare,iar morcovii îi toci cubuleţe,apoi le storci. Toci ceapa şi căţeii de usturoi. Amesteci toate ingredientele într-un bol, adaugi făina,apoi condimentezi cu sare şi piper după gust.

Formezi chifteleşi le dai prin pesmet. Încingi uleiul şi le prăjeşti,le scoţi şi le laşi pe un şerveţel pentru a elimina surplusul de grăsime.

Dificultate mică

12 chiftele

1h

Mai multe