Chifteluţe cu salată

13 aprilie 2018   Rețete

 Îţi propunem o reţetă delicioasă, care nu-ţi ia foarte mult timp, e simplu de făcut şi, garantăm, foarte gustoasă.

Dificultate: medie

Preparare: 40'

Porţii: 2

Ai nevoie de

300 g carne de pui tocată

1 ou

2 felii de pâine înmuiate în lapte

2-3 căţei de usturoi

1 legătură de pătrunjel

2 legături de ceapă verde

1 cutie mică de iaurt dietetic

sare

piper

cartofi natur

salată

castraveţi

ridichi

boabe de porumb

Mod de preparare

Toci pătrunjelul şi ceapa verde. Într-un bol, amesteci carnea tocată cu oul, usturoiul pisat, ceapa verde tocată, o parte din pătrunjelul mărunţit, feliile de pâine înmuiate în lapte şi stoarse bine. Asezonezi cu sare şi piper, după gust. Întinzi hârtie de copt într-o tavă de aragaz. Cu mâinile umede, formezi chiftele pe care le aşezi în tavă. Dai la cuptorul încins  30 de minute. Ai grijă ca, la jumătatea timpului, să le întorci pe partea cealaltă.

Restul de verdeaţă îl pui la salată. Serveşti alături de cartofi natur şi salată cu dressing de iaurt.

Mai multe