Ciocănele la cuptor, reţeta pas cu pas
25 aprilie 2017
Rețete
Această reţetă este alegerea ideală când vrei să pregăteşti ceva uşor şi săţios.
Ai nevoie de
8 ciocănele
2 cepe
5-6 roşii
100 g măsline opărite
4 căţei de usturoi
2 linguri ulei
1 linguriţă boia de ardei
100 g bulion
50 ml vin roşu
sare
piper
cimbru,după gust
Preparare
Pasul 1
Tai ceapa julien,o căleşti în ulei încins până devine sticloasă şi adaugi usturoiul feliat.
Pasul 2
Pui ciocănelele,boiaua,le presari cu sare şi piper,după gust şi laşi să se combine aromele.
Pasul 3
Răstorni totul într-o tavă,pe care o vei da la cuptor,adaugi roşiile tăiate,măslinele,bulionul,vinul şi,dacă e cazul,sare şi piper.
Pasul 4
Nivelezi ingredientele din tavă şi presari cimbrul. O bagi la cuptorul încins şi o ţii până când carnea este pătrunsă.
Foto:Profimedia