Ciocănele la cuptor, reţeta pas cu pas

25 aprilie 2017   Rețete

Această reţetă este alegerea ideală când vrei să pregăteşti ceva uşor şi săţios.

Ai nevoie de

8 ciocănele

2 cepe

5-6 roşii

100 g măsline opărite

4 căţei de usturoi

2 linguri ulei

1 linguriţă boia de ardei

100 g bulion

50 ml vin roşu

sare

piper

cimbru,după gust

Preparare

Pasul 1

Tai ceapa julien,o căleşti în ulei încins până devine sticloasă şi adaugi usturoiul feliat.

Pasul 2

Pui ciocănelele,boiaua,le presari cu sare şi piper,după gust şi laşi să se combine aromele.

Pasul 3

Răstorni totul într-o tavă,pe care o vei da la cuptor,adaugi roşiile tăiate,măslinele,bulionul,vinul şi,dacă e cazul,sare şi piper.

Pasul 4

Nivelezi ingredientele din tavă şi presari cimbrul. O bagi la cuptorul încins şi o ţii până când carnea este pătrunsă.

Foto:Profimedia

Mai multe