Ciorbă cu muşchiuleţ de porc

21 august 2015   Rețete

Ciorbele sunt absolut necesare, atât în anotimpurile reci, cât şi în cele calde. Iar ciorba de porc va fi întotdeauna o alegere gustoasă şi foarte săţioasă. Ca să fie ciorba de porc mai de vară, muşchiuleţul este perfect, nu este deloc gras, aşadar merge de minune şi vara.

Cum legumele sunt în toi vara,este şi păcat să nu se folosească legume proaspete din plin.Aşadar,iată o reţetă de ciorbă cu muşchiuleţ de porc şi multe legume,specială pentru zilele de vară,delicioasă şi gustoasă.

Ingrediente Ciorbă cu muşchiuleţ de porc:

    700 de grame de muşchiuleţ de porc

    3 morcovi potriviţi

    1 ardei gras

    1 ceapă mare

    1 ţelină

    1 păstârnac

    2 fire rădăcină pătrunjel

    2 mâini fasole verde proaspătă

    4 cartofi mai mari

    2 roşii

    bulion de casă

    jumătate de lămâie

    verdeţuri:pătrunjel,leuştean,frunze de ţelină (merg şi cele uscate)

    2 linguri de ulei

    jumătate de lămâie

    sare

    piper

Reţeta completă o găseşti pe clickpoftabuna.ro.

Mai multe