Ciorbă de perişoare cu orez

17 mai 2016   Rețete

Încearcă un preparat şi lasă-te cucerită de aromele perişoarelor, orezului, cartofilor, legumelor şi verdeţurilor. Ingredientele se completează perfect, iar tu vei primi laudele pentru această ciorbă de perişoare cu orez.

Ciorbă de perişoare cu orez – IngredientePentru perişoare:

450 g carne tocată de porc

1 1/2 linguriţă sare

1/3 linguriţă piper,

1/3 linguriţă amestec de legume şi condimente

Pentru ciorbă:

3,5 litri apă

6-8 cartofi,tăiaţi cubuleţe

200 g orez cu bobul lung

1 ceapă mare,tocată

2 morcovi,daţi prin răzătoare

3 linguri ulei

1 roşie

3 linguri ketchup

1 1/2 lingură smântână

2 linguriţe sare

2 linguriţe amestec de legume şi condimente

1/2 linguriţă piper

verdeaţă proaspătă

borş,după gust

Ciorbă de perişoare cu orez – Mod de preparare

Fierbi 3,5 litri de apă într-o oală,la foc mare. Tai cartofii cubuleţe,speli orezul în apă rece de mai multe ori.

Află restul cum să prepari această reţetă delicioasă pe clickpoftabuna.ro

Mai multe