Ciuperci umplute cu bacon şi brânză

29 iulie 2016   Rețete

Aceste mini-aperitive vor fi atât pe placul adulţilor, cât şi pe placul copiilor. Umplutura este făcută cu parmezan şi brânză mozzarella, cremă de brânză, bucăţele de bacon şi ardei gras verde tăiat fin, cu un pic de piper Cayenne.

În plus,ciupercile sunt coapte într-o cantitate mică de unt,cu un strop de zeamă de lămâie. Încearcă şi tu reţeta şi bucură-te de gustul bogat al acestor ciuperci umplute cu bacon şi brânză.

Ciuperci umplute cu bacon şi brânză – Ingrediente (5-6 porţii)

20 de ciuperci mici,întregi

60 g unt topit

120 g cremă de brânză,lăsată la temperatura camerei

50 g parmezan ras

25 g brânză mozzarella,dată prin răzătoare

2 felii de bacon,tăiat fin

¼ ardei gras verde,tăiat fin

sare

piper Cayenne

paprika sau boia,după gust

zeamă de lămâie,opţional

Mai multe