Ciuperci umplute cu bacon şi brânză
29 iulie 2016
Rețete
Aceste mini-aperitive vor fi atât pe placul adulţilor, cât şi pe placul copiilor. Umplutura este făcută cu parmezan şi brânză mozzarella, cremă de brânză, bucăţele de bacon şi ardei gras verde tăiat fin, cu un pic de piper Cayenne.
În plus,ciupercile sunt coapte într-o cantitate mică de unt,cu un strop de zeamă de lămâie. Încearcă şi tu reţeta şi bucură-te de gustul bogat al acestor ciuperci umplute cu bacon şi brânză.
Ciuperci umplute cu bacon şi brânză – Ingrediente (5-6 porţii)
20 de ciuperci mici,întregi
60 g unt topit
120 g cremă de brânză,lăsată la temperatura camerei
50 g parmezan ras
25 g brânză mozzarella,dată prin răzătoare
2 felii de bacon,tăiat fin
¼ ardei gras verde,tăiat fin
sare
piper Cayenne
paprika sau boia,după gust
zeamă de lămâie,opţional