Clătite umplute cu legume la cuptor

15 iulie 2016   Rețete

Ca să nu petreci ore întregi în bucătărie, îţi propunem de această dată o reţetă delicioasă de clătite umplute cu legume la cuptor. Urmează cei patru paşi şi nu vei da greş!

Pentru un plus de savoare,pune în sosul de iaurt usturoi zdrobit,zeamă de lămâie şi verdeţuri. Înainte de a servi sosul de iaurt,dă-l cel puţin 2 ore la frigider. Dacă vrei să-ţi iasă clătitele pufoase,fă-le cu jumătate lapte şi jumătate apă minerală. Ţine-le la frigider 30 de minute înainte de a le coace.

Clătite umplute cu legume la cuptor – Ingrediente

 

Pentru umplutură

2 morcovi

3 cepe potrivite

3 tulpine ţelină

500 g ciuperci

2 linguri ulei

3 frunze dafin

2 conserve roşii descojite

1 legătură pătrunjel

300 g caşcaval ras

sare

piper

Pentru aluat

2 ouă

2 linguri ulei

350 ml lapte

1 praf de sare

250 g făină

Pentru sos

2 fire ceapă verde

1 linguriţă boia dulce

250 ml iaurt cremos

1 praf de sare

clătite

Mai multe