Coaste de miel cu legume sotate

19 aprilie 2015   Rețete

Ai nevoie de:12 coaste de miel, 4-5 linguri ulei, 4-5 căţei de usturoi, cimbru, rozmarin, 1 kg roşii. 2 cepe roşii, 400 g fasole verde, 1 praf de sare, piper, 100 ml vin roşu.

Încingi uleiul în tigaie şi rumeneşti coastele de miel. După ce au căpătat o crustă,le pui în tavă împreună cu căţeii de usturoi,cimbru şi rozmarin,după gust. Acoperi cu o folie şi dai tava la cuptorul încins,la foc mic. Dacă nu-şi lasă destul suc carnea,torni vinul. Laşi până intră cu uşurinţă furculiţa în ea.

Fierbi fasolea verde în apă cu sare 10 minute,după care o scoţi şi o pui la scurs. Tai ceapa bucăţi,iar roşiile în jumătate şi le sotezi câteva minute împreună cu fasolea verde. Condimentezi cu sare şi piper,după  gust. Serveşti coastele de miel împreună cu legumele.

4 porţii

Preparare 120’

Dificultate medie

Mai multe