Cordon bleu

13 martie 2018   Rețete

Din doar câteva ingrediente poţi prepara cel mai bun fel principal, cordon bleu.

Ai nevoie de

3 felii piept de pui3 felii şuncă3 felii caşcaval2-3 ardei graşi roşii2 ouăpesmetuleisarepipersalată de crudităţi ciuperci, sotatefăină

Mod de preparare

Baţi feliile de piept de pui şi le tamponezi cu şerveţele de hârtie, pentru a îndepărta surplusul de apă. Le dai cu sare şi piper. Speli ardeii şi-i tai feliuţe. Pe fiecare felie de carne aşezi câte o felie de şuncă şi de caşcaval, apoi câteva de ardei. Rulezi, prinzi cu scobitori, apoi treci de câte două ori fiecare rulou prin făină, prin ouăle bătute şi prin pesmet. Le prăjeşti în ulei încins şi le scoţi pe hârtie absorbantă. După ce se răcoresc puţin, le îndepărtezi scobitorile. Le serveşti cu salată de crudităţi şi cu ciuperci feliate, sotate.

Mai multe