Cordon bleu cu spanac
Bucură-te de verde, culoarea-vedetă a primăverii, şi prepară-ţi un delicios cordon bleu cu spanac.
Ai nevoie de
1 piept de pui dezosat
6 felii şuncă
6 felii caşcaval
150 g spanac
2 ouă
sare
piper
făină
pesmet
ulei,pentru prăjit
salată de crudităţi
Preparare
Fierbi spanacul în apă cu sare 5 minute,apoi îl scurgi,îl storci şi-l toci.
Tai pieptul de pui felii ca pentru şniţele,pe care le baţi,apoi le condimentezi cu sare şi piper,după gust. Pui pe fiecare felie câte o felie de şuncă şi una de caşcaval,apoi spanac tocat. Împătureşti şi fixezi cu scobitori.
Baţi ouăle şi pui pe farfurii,separate,făina şi pesmetul,în care ai adăugat puţin piper. Treci bucăţile de piept de pui prin făină,apoi prin ouă şi,la final,prin pesmet.
Le prăjeşti în ulei încins pe ambele părţi,apoi le scoţi pe şervete de hârtie,pentru a se absorbi excesul de ulei. Le serveşti cu salată de crudităţi.