Cordon bleu de porc
7 ianuarie 2018
Rețete
Celebrul preparat din carne de pui poate fi făcut şi din pulpă de porc. Va fi chiar mai gustos!
De ce ai nevoie pentru cordon bleu de porc
400 g pulpă de porc
4 felii caşcaval
1 ardei
3 ouă
Vezi și:
200 g făină
200 g pesmet
sare
piper
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară
Tai carnea în patru felii egale, le baţi ca pentru şniţele, fără însă să le subţiezi foarte mult. Le condimentezi cu sare şi piper, după gust.
Aşezi pe fiecare câte o felie de caşcaval, bucăţi de ardei şi le rulezi, apoi le fixezi cu scobitori. Baţi ouăle cu un praf de sare.
Treci bucăţile de carne prin făină, prin ou şi prin pesmet, apoi le rumeneşti în ulei, pe ambele părţi. Le scoţi pe şervete de hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.