Cornuleţe cu rahat
13 decembrie 2015
Rețete
Uşor de realizat, cornuleţele cu rahat sunt un desert numai bun de împărţit cu cei dragi.
Ai nevoie de:
• 500 g făină
• 2 căni ulei
• 1 cană apă
• 1 lingură zahăr
• 1 plic drojdie uscată
• 1 praf de sare
• 300 g rahat
• zahăr pudră
Mod de preparare:
Amesteci drojdia,sarea şi zahărul fi cu apa călduţă. Adaugi uleiul şi făina şi frămânţi un aluat potrivit de tare.
Laşi la dospit 30 de minute,într-un loc cald.
Întinzi o foaie subţire,din care tai dreptunghiuri.
Aşezi pe fiecare dreptunghi câte o bucată de rahat şi rulezi.
Coci la foc potrivit până devin aurii.
Pudrezi cornuleţele cu zahăr pudră.
1 tavă
60 de minute
Dificultate mică