Cremă cu ness
18 august 2014
Rețete
Ce ai nevoie:› 250 g mascarpone › 250 g biscuiţi simpli › 4 ouă › 50 g zahăr pudră› 3 linguriţe ness › 2 linguri miere› 150 ml cafea › 1 praf de sare
Cum se prepară:
Se freacă gălbenuşurile cu zahărul pudră până se albesc,se adaugă mascarpone şi se omogenizează amestecul. Albuşurile se bat spumă ca pentru bezea cu un praf de sare şi se încorporează încet în amestecul de gălbenuşuri cu mascarpone.
Biscuiţii se macină şi jumătate din ei se amestecă cu mierea şi cafeaua. Trebuie să iasă un amestec mai moale. Dacă e nevoie,se mai adaugă cafea. Se aşază pe fundul paharelor compoziţie de biscuiţi cu miere,se pune un strat de cremă,biscuiţi măcinaţi simpli şi deasupra cremă. Se presară cu ness şi se lasă la rece cel puţin patru ore.