Cum faci cele mai bune ouă umplute pentru Revelion. Reţetă deosebit de delicioasă cu ton
Platoul cu aperitive nu trebuie să lipsească de pe masa ta festivă din seara de Revelion, iar această reţetă delicioasă îţi va impresiona familia şi musafirii. Ce zici de nişte ouă umplute cu ton şi legume, peste care să presari parmezan? Gustul este unul desăvârşit, spre deosebire de orice altă combinaţie clasică. O încerci?
Ingrediente ouă umplute pentru Revelion
- 4 ouă fierte ţări
- 1 cutie ton scurs
- 2 -3 căţei usturoi
- 1 linguriţă muştar
- 1 lingură maioneză
- 70 grame caşcaval ras
- sare după gust
- piper după gust
- pentru ornat
- mărar proaspăt
- ardei gras
- seminţe rodii
- parmezan ras
Vezi şi: Pui cu miere şi muştar, o reţetă perfectă
Mod de preparare ouă umplute pentru Revelion
Ouăle le tăiem un pic la capte pentru stabilitate, apoi le tăiem pe mijloc. Într-un castron adăugăm gălbenuşurile, le zdobim cu furculiţă, adăugăm maioneză, muştarul, usturoiul zdrobit şi caşcavalul ras, potrivit bucataras.ro. În alt bol zdrobim cu furculiţă, dacă est cazul, tonul şi-l adăugăm peste ouă, amestecăm toate ingredientele, potrivim de sare şi piper. Umplem ouăle mai cu vârf, apoi ornam cu firicele de mărar, dându-i formă de brăduţ. Ornam cu samburi de rodii, iar din ardei gras facem steluţe şi o montăm în vârful bradutului. Presăram deasupra cu parmezan ras
Poftă mare!