Cum să faci chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc

11 noiembrie 2016   Rețete

Zemoase şi gustoase aceste chifteluţe cu roşii uscate, usturoi şi ierburi aromatice! Mai întâi le prăjeşti, apoi le fierbi puţin în sos şi la serveşti la laşi la cuptor să se învelească într-un strat de brânză moale.

Totul într-un singur vas,obţinând astfel cele mai bune chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc.

Chiftele în sos de brânză şi roşii uscate cu busuioc – Ingrediente

 

Pentru chiftele

500 g carne tocată de vită

500 g carne tocată de porc

1 ou,bătut

½ cană făină de migdale (sau de pesmet)

150 g roşii uscate,scurse şi păstrat uleiul

½ cană parmezan răzuit

4 căţei usturoi,pisaţi

4 linguri bulion

1 lingură oregano proaspăt

1 lingură busuioc proaspăt,tocat

1 lingură ulei

sare

piper

Pentru sos

uleiul păstrat de la roşiile uscate

840 g suc de roşii

180 g mozzarella feliată

Mai multe