Două reţete pentru un meniu de prânz

18 noiembrie 2015   Rețete

Invitatul "ring" de astăzi este Cristi Roman, cel mai vechi blogger culinar (foodblog.ro) de la noi, care lucrează, acum, într-un restaurant din Dublin. Cheful vă prezintă o combinaţie inedită de supă plus felul principal, foarte gustoasă.

Supă suedeză de peşte Ingrediente (4-6 porţii):

400 g bucăţi peşte fără os

1,5 litri de supă clară de peşte (merge şi de legume)

100 ml smântână lichidă

200 ml vin alb demisec

o ceapă tocată mărunt

trei căţei de usturoi tocaţi mărunt

două roşii coapte,tocate mărunt

un morcov tăiat feliuţe subţiri

câteva firişoare de şofran (dacă nu aveţi,puneţi 1/2 linguriţă de turmeric)

puţin ulei de măsline sau de gătit

sare/piper

câţiva fulgi de chilli (opţional)

Află cum să prepari un prânz delicios AICI.

Mai multe