Două reţete pentru un meniu de prânz
18 noiembrie 2015
Rețete
Invitatul "ring" de astăzi este Cristi Roman, cel mai vechi blogger culinar (foodblog.ro) de la noi, care lucrează, acum, într-un restaurant din Dublin. Cheful vă prezintă o combinaţie inedită de supă plus felul principal, foarte gustoasă.
Supă suedeză de peşte Ingrediente (4-6 porţii):
400 g bucăţi peşte fără os
1,5 litri de supă clară de peşte (merge şi de legume)
100 ml smântână lichidă
200 ml vin alb demisec
o ceapă tocată mărunt
trei căţei de usturoi tocaţi mărunt
două roşii coapte,tocate mărunt
un morcov tăiat feliuţe subţiri
câteva firişoare de şofran (dacă nu aveţi,puneţi 1/2 linguriţă de turmeric)
puţin ulei de măsline sau de gătit
sare/piper
câţiva fulgi de chilli (opţional)
Află cum să prepari un prânz delicios AICI.