Drob de miel cu verdeaţă, învelit în prapur

13 aprilie 2017   Rețete

Drobul este un preparat tradiţional, similar cu alte mâncăruri din alte ţări, care se prepară din organe de miel tocate, cu multă verdeaţă, şi învelit apoi în prapur şi dat la cuptor. Prapurul este acea membrană care înveleşte diferite organe interne ale mielului, în special stomacul şi intestinele.

Drob de miel cu verdeaţă,învelit în prapur – Ingrediente

măruntaie de la miel (ficatul,inima,plămânii)

1 prapur de miel

3-4 ouă

verdeaţă tocată (pătrunjel,mărar,etc.)

2-3 fire de ceapă verde

1 lingură unt

sare

piper

miezul de la 2-3 felii de pâine

1/2pahar lapte

1-2 linguri smântână

3-4 ouă fierte tari

unt,pentru uns tava şi drobul

salată verde,pentru servire

Mai multe