Fursecuri umplute cu cremă de cacao

27 decembrie 2014   Rețete

Pentru aceste fursecuri umplute cu cremă de cacao ai nevoie de: 250 g zahăr pudră, 2 linguri cacao, 250 g făină, 4 albuşuri medii. Pentru cremă: 150 g ciocolată cu lapte, 150 ml frişcă lichidă.

Cum se prepară fursecuri umplute cu crema de cacao

Topeşti ciocolata rasă în frişca lichidă,dar nu dai în fiert şi pui la frigider până a doua zi. Cerni zahărul cu pudra de cacao şi amesteci cu pudra de migdale. Baţi albuşurile spumă tare şi încorporezi uşor ingredientele uscate,amestecând.

Cu un poş,pui într-o tavă cu hârtie de copt câte o jumătate de fursec,cu spaţiu între ele ca să nu se lipească. Laşi 20-30 de minute la temperatura camerei ca să se usuce. Le bagi în cuptor pentru 15 minute. Laşi să se răcească şi le desprinzi de pe hârtie cu o spatulă.

Mixezi crema de la frigider şi umpli fursecurile. Păstrează într-o cutie închisă,pentru a nu se usca.

Mai multe