Gazpacho cu pepene galben. Reţetă de vară
16 iunie 2016
Rețete
În doar 15 minute vei obţine o gustare perfectă pentru prânz, care are un gust deosebit de bogat în zilele calde de vară. Răcoreşte-te şi tu cu un Gazpacho cu pepene galben şi încearcă acest preparat la ocaziile speciale.
Gazpacho cu pepene galben – Ingrediente (2 porţii)
½ pepene galben (cantalup)4 roşii½ castravete1 ardei gras roşu10 frunze de busuioc1 ceapă1 căţel de usturoi1 lingură oţet alb (balsamic)2 linguri ulei de măsline½ ardei iute proaspăt,tocat1 linguriţă zahărsarepiperulei de măsline,pentru servireardei iute,pentru servirebusuioc,pentru decor
Gazpacho cu pepene galben – Mod de preparare
Tai pepenele galben,roşiile,castravetele şi ardeiul gras în bucăţi potrivite. Toci frunzele de busuioc,usturoiul şi ceapa.
Află cum se prepară această reţetă delicioasă pe clickpoftabuna.ro