Iată cum poţi prepara cel mai gustos ecler cu cremă de vanilie!

29 mai 2013   Rețete

Eclerurile sunt desertul ideal atunci când ai invitaţi, deoarece dintr-o cantitate mică de ingrediente iese un număr mare de porţii. Mai spornice sunt gogoşile, ce-i drept. Dar musafirilor trebuie sa le oferi o prăjitură mai specială, nu?

Pregătire:1 h 20’

Grad de dificultate:mediu

Porţii:15

Ingrediente

Pentru aluat

150 g unt1 pahar de apă200 g făină1 vârf de sare5 ouă

Pentru umplutură

1/3 cană de zahăr

3 linguri amidon de porumb

2 ½ căni de lapte

2 gălbenuşuri

1 lingură unt

esenţă de vanilie

Pentru glazură

100 g ciocolată amăruie

20 g unt

 Pentru garnisire

30 g alune/nuci zdrobite grosier

Click AICI pentru a afla cum se prepară!

Mai multe