Lasagna cu ciuperci
9 martie 2016
Rețete
Dacă aţi rămas fără idei în bucătărie şi doriţi să vă surprindeţi musafirii cu un prânz pe cinste, puteţi încerca o lasagna cu ciuperci. Este un preparat consistent şi simplu de gătit. Tot ce trebuie să faceţi este să urmăriţi paşii de mai jos.
Înainte de a vă apuca de treabă,trebuie să aveţi următoarele ingrediente:
250 g foi de lasagna,
700 g ciuperci din mai multe soiuri,
o ţelină de mărime medie,
o ceapă,
două linguri ulei de măsline,
200 g de bacon,
150 g telemea de vacă,
150 g caşcaval,
sare,
piper,
60 g unt,
două linguri făină
500 ml lapte.
Mod de preparare:
Pentru început,curăţaţi ceapa şi tăiaţi-o solzişori. Căliţi uşor în ulei sau unt,după preferinţe.