Lasagna cu spanac şi somon afumat
10 februarie 2016
Rețete
Obişnuiesc deseori, de sărbători, să pregătesc lasagna cu somon şi spanac. Recunosc, însă, că nu am încercat niciodată să înlocuiesc somonul proaspăt, cu cel afumat.
Până când am dat peste această reţetă şi am încercat o lasagna cu spanac şi somon afumat. Declar că este foarte delicioasă şi merită încercată măcar la ocazii speciale.
Lasagna cu spanac şi somon afumat – Ingrediente (4-6 porţii)
Pentru sosul Bechamel
75 g unt
75 g făină,
850 ml lapte
sare
piper
Pentru lasagna
25 g unt
1 fir praz,spălat şi tocat
400 g spanac proaspăt sau congelat,bine scurs
2 căţei usturoi,curăţaţi şi pisaţi
400 g somon afumat
300 g brânză Cheddar,răzuităp
8–10 foi lasagna
4 fire mărar,tocat