Mâncare de mazăre cu ceapă verde

17 iunie 2015   Rețete

O mâncare uşoară şi foarte gustoasă de vară, excelentă pentru perioada aceasta de post şi nu numai. Vă prezentăm două reţete de mâncare de mazăre cu ceapă verde, foarte rapide, să le degustaţi cum vă place mai mult.

Fiind încă sezonul de mazăre proaspătă,trebuie să profitaţi de acest aliment deosebit de bogat în vitamine,precum vitamina A şi minerale,precum fier,zinc şi potasiu. Mazărea poate combate durerile de rinichi,poate ajuta în vindecarea bolilor de plămâni,fiind indicată însă şi în anemii sau afecţiuni ale oaselor. De asemenea,este cunoscut faptul că mazărea încetineşte apariţia glucozei în sânge,este un bun energizant pentru organism şi ajută la păstrarea sănătăţii.

Ingrediente mâncare de mazăre cu ceapă verde 1:

    1 kg de mazăre proaspătă    4 cepe verzi    1 lingură făină    1 bulion    2 linguri ulei    1 legătură mărar    Zahăr    Sare    Piper

Mai multe