Mâncare de porc cu cartofi

3 mai 2016   Rețete

Pentru zilele friguroase, îţi recomandăm o mâncare săţioasă şi gata în aproape o oră.

Ai nevoie de:

500 g carne de porc

4 cartofi mari

1 ceapă mare

5-6 cepe mici

2 căţei de usturoi

150 ml supă limpede de legume

2 linguri ulei

cimbru

rozmarin

pătrunjel verde

sare

piper

100 ml bullion

Cum se prepară

Tai carnea cuburi şi le rumeneşti uşor,pe toate părţile,în ulei bine încins. Scoţi bucăţile de carne deoparte,iar în locul lor căleşti ceapa mare tocată mărunt şi usturiul zdrobit.

Adaugi cartofii curăţaţi de coajă,tăiaţi cuburi,mazărea,pui din nou carnea rumenită,împreună cu cepele mici curăţate,bulionul,torni supa de legume. Adaugi ierburile aromate şi laşi să fiarbă,la foc mic,25-30 de minute.

Potriveşti de sare şi piper şi pui vasul la cuptor circa 20 de minute,până scade bine zeama. Serveşti mâncărica presărată cu pătrunjel tăiat fin.

70 minute

6 porţii

Dificultate medie

Mai multe