Mâncare de porc cu cartofi
Pentru zilele friguroase, îţi recomandăm o mâncare săţioasă şi gata în aproape o oră.
Ai nevoie de:
500 g carne de porc
4 cartofi mari
1 ceapă mare
5-6 cepe mici
2 căţei de usturoi
150 ml supă limpede de legume
2 linguri ulei
cimbru
rozmarin
pătrunjel verde
sare
piper
100 ml bullion
Cum se prepară
Tai carnea cuburi şi le rumeneşti uşor,pe toate părţile,în ulei bine încins. Scoţi bucăţile de carne deoparte,iar în locul lor căleşti ceapa mare tocată mărunt şi usturiul zdrobit.
Adaugi cartofii curăţaţi de coajă,tăiaţi cuburi,mazărea,pui din nou carnea rumenită,împreună cu cepele mici curăţate,bulionul,torni supa de legume. Adaugi ierburile aromate şi laşi să fiarbă,la foc mic,25-30 de minute.
Potriveşti de sare şi piper şi pui vasul la cuptor circa 20 de minute,până scade bine zeama. Serveşti mâncărica presărată cu pătrunjel tăiat fin.
70 minute
6 porţii
Dificultate medie