Minişniţele de pui
17 iulie 2014
Rețete
Ai nevoie de: 1kg piept de pui/ 2 ouă bătute/ 2-3 căni pesmet/ 1 cană ulei/ sare/ piper
Cum se prepară
Baţi ouăle cu puţină sare şi piper. Dezosezi piepţii de pui,speli carnea şi o tamponezi cu şervete absorbante pentru elimnarea surplusului de apă. Tai carnea pentru a obţine nişte şniţele mai mici. Baţi fiecare bucată de carne cu ciocănelul de bucătărie,după ce ai aşezat pe ele o folie de plastic alimentar,apoi le dai cu sre şi piper.
Încingi uleiul într-o tigaie. Pui pesmetul într-o farfurie întinsă. Treci fiecare bucată de carne prin pesmet,ou şi iar prin pesmet,acoperind bine ambele părţi. Le pui la prăjit şi le laşi câteva minute pe ambele părţi până se rumenesc bine. Pui fiecare şniţel pe şervete absorbante. Serveşti cât sunt calde.