Musaca cu spanac

13 decembrie 2015   Rețete

Pregăteşte o reţetă delicioasă pentru masa de prânz în familie. Este gata în 90 de minute şi este foarte gustoasă. Iată mai jos cum să procedezi şi de ce ingrediente ai nevoie:

300 g spanac,

500 g carne tocată de vită,

1 ceapă,

2 ouă,

2 căţei de usturoi,

3 linguri ulei,

200 ml supă de legume,

2 linguri unt,

4 linguri pesmet,

100 g caşcaval ras,

sare

Mod de preparare:

Speli spanacul şi-l scurgi. Căleşti ceapa în ulei până devine sticloasă,apoi adaugi carnea şi o laşi să fiarbă,la foc mic,până scade zeama,amestecând constant.

Torni supa de legume,căţeii de usturoi,sare şi piper după gust. Când supa a scăzut,pui 100 g de frunze de spanac tocate şi mai laşi să dea câteva clocote.

După ce s-a răcorit carnea adaugi ouăle bătute. Ungi cu unt tava şi presari pesmetul. Aşezi carnea,o nivelezi şi pui un strat de frunze de spanac. Dai tava la cuptorm 40-50 de minute,o scoţi şi o presari cu fâşii de caşcaval tăiate cu cuţitul econom.

1 tavă

Preparare 90”

Dificultate medie

Mai multe