Omletă cu ton
10 aprilie 2016
Rețete
La micul-dejun, prepară o omletă gustoasă cu ton.
Ai nevoie de
1 conservă de ton în suc propriu,
2 linguriţe ulei,
2roşii tocate,
1/2 cană ceapă verde,tocată,
1dovlecel tăiat cubuleţe,
1 căţel usturoi pisat,
4 ouă,
2 linguri smântână,
100 g caşcaval ras,
oregano uscat,busuioc uscat,cimbru uscat,
1 lingură parmezan ras.
Mod de preparare
Într-o tigaie,sotezi roşiile,dovlecelul,ceapa şi usturoiul în ulei până când se înmoaie uşor legumele şi dai deoparte. Baţi ouale cu caşcavalul şi cu smântâna şi le torni peste legume,adaugi tonul,presari oregano,busuioc şi cimbru. Răstorni amestecul într-un vas tapetat pe care-l dai la cuptor,presari parmezanul şi o ţii 15 minute. Serveşti omleta caldă.
Dificultate mică
3 porţii
40’