Ouă umplute cu ton şi pateu

16 iunie 2015   Rețete

Când ai la masă musafiri, este musai să-i serveşti şi cu aperitive gustoase. Pe lângă roşii umplute cu vinete sau brânzeturi, mai poţi apela şi la ouă umplute cu ton şi pateu. Se fac repede şi sunt gustoase.

Ingrediente ouă umplute cu ton şi pateu:

6 ouă

o cutie pateu (100 g)

o cutie ton în ulei (150 g)

sare

piper

pătrunjel (opţional)

Mod de preparareouă umplute cu ton şi pateu

Laşi la scurs tonul.

Speli ouale şi le pui la fiert. Când sunt gata,le dai printr-un jet de apă rece,le cureţi de coajă şi le tai în jumătate.

Le scoţi gălbenuşurile şi le combini cu pateu,un praf de sare şi puţin piper,şi cu tonul din conservă.

Umpli jumătăţile de ouă fierte cu acest amestec şi,la sfârşit,le decorezi cu pătrunjel tocat mărunt. Le serveşti reci.

Credit foto:Pinterest

Mai multe