Palmieri cu roşii deshidratate, caşcaval şi rozmarin
11 ianuarie 2016
Rețete
O reţetă simplă, uşor de pregătit, potrivită pentru o ocazie festivă.
combinaţia de ingrediente îl face un aperitiv uşor de pregătit,potrivit pentru o ocazie festivă.
Iată de ce ingrediente ai nevoie:
1 pachet de aluat foietaj,
100 g roşii deshidratate,
150 g caşcaval (Koliba),
rozmarin după gust,
1 ou
1 lingură de lapte
Mod de preparare:
După ce se dezgheaţă foietajul,prepară o pastă din roşii şi rozmarin. Dă caşcavalul pe răzătoare şi amestecă-l cu pasta de roşii,apoi întinde-l pe toată suprafaţa aluatului. Rulează aluatul pe lungime şi unge-l cu oul bătut,amestecat cu o lingură de lapte. Taie felii de 2 cm şi pune-le în cuptorul preîncălzit pentru 15-20 minute.