Palmieri cu roşii deshidratate, caşcaval şi rozmarin

11 ianuarie 2016   Rețete

O reţetă simplă, uşor de pregătit, potrivită pentru o ocazie festivă.

combinaţia de ingrediente îl face un aperitiv uşor de pregătit,potrivit pentru o ocazie festivă.

Iată de ce ingrediente ai nevoie:

1 pachet de aluat foietaj,

100 g roşii deshidratate,

150 g caşcaval (Koliba),

rozmarin după gust,

1 ou

1 lingură de lapte

Mod de preparare:

După ce se dezgheaţă foietajul,prepară o pastă din roşii şi rozmarin. Dă caşcavalul pe răzătoare şi amestecă-l cu pasta de roşii,apoi întinde-l pe toată suprafaţa aluatului. Rulează aluatul pe lungime şi unge-l cu oul bătut,amestecat cu o lingură de lapte. Taie felii de 2 cm şi pune-le în cuptorul preîncălzit pentru 15-20 minute.                 

Mai multe