Peşte cu sos de muştar

11 martie 2016   Rețete

Prepară pentru cină o mâncare gustoasă de peşte cu sos de muştar.Iată, mai jos, cum să procedezi.

Ingrediente de care ai nevoie de:

2 fileuri păstrăv

4 cartofi fierţi şi feliaţi

2 linguri ulei

150 g muştar

2 linguri miere

1 lingură ulei de măsline

1 lingură suc de lămâie

sare

Mod de preparare

Ungi o tavă cu ulei şi aşezi cartofi şi feliaţi. Dai peştele cu un praf de sare şi-l aşezi peste cartofi,apoi torni 50 ml de apă. Ţii tava la cuptor 15-20 de minute.

Mixezi muştarul cu mierea şi uleiul de măsline şi,când s-a omogenizat,pui sucul de lămâie. Serveşti peştele alături de cartofi şi sos de muştar.

2 porţii

40 minute

Dificultate medie

Mai multe