Peşte în sos de usturoi

14 februarie 2014   Rețete

Ai nevoie de: 600 g fileuri de peşte alb, 2 lamâi, 2 ardei iuţi, 1 capaţâna usturoi, 400 g ciuperci, 2 linguriţe ulei, sare, piper, pătrunjel.

Cum se prepară:

Speli lămâile,razi coaja de la 1 lămâie şi le storci. Adaugi usturoiul pisat,ardeiul iute tăiat felii şi amesteci.Speli bine ciupercile şi le tai bucăţi.

Încingi uleiul într-un vas,pe care-l vei băga şi la cuptor. Pui peştele şi îl frigi pe fiecare parte câte 2-3 minute. Când întorci peştele ultima oară,adaugi ciupercile şi amestecul cu zeama de lămâie şi potriveşti de sare şi piper. Dai vasul la cuptor şi laşi aproximativ 15 minute.

Serveşti cald,presărat cu pătrunjel tăiat fin.

Pentru 4 porţii

Preparare:50'

Dificultate:mică

Mai multe