Piept de pui umplut cu broccoli

26 noiembrie 2015   Rețete

Ca să-ţi iasă ­bine preparatele cu broccoli, trebuie să ştii câteva secrete: e bine să alegi bucheţele proaspete, cu frunzele verzi, pe ­care să le păstrezi maximum trei zile la frigider, înfăşurate într-o folie de plastic. Pentru azi iti prezentam varianta de piept de pui umplut cu broccoli.

Dacă le ţii mai mult,se îngălbenesc şi nu mai au acelaşi gust.

Ingrediente (4 porţii)

150 g broccoli (fără cotoare)

4 piepţi de pui

4 felii muşchi afumat

4 felii caşcaval

sare

făină

ou

pesmet

ulei pentru prăjit

Mod de preparare piept de pui umplut cu broccoli

Se spală broccoli şi se fierbe timp de două minute în apă cu sare. Se clăteşte sub jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine.

Mai multe