Prăjitură cu griş şi cacao

13 februarie 2016   Rețete

Din griş şi cacao poţi face un desert deosebit pentru Ziua Îndrăgostiţilor. Nu-ţi ia mai mult de 15 minute.

Ingrediente

100 g zahăr pudră

1 lingură praf de cacao

250 ml lapte

200 ml frişcă lichidă

90 g griş

alune de pădure

Preparare

Amesteci zahărul cu praful de cacao. Treptat,încorporezi şi laptele,apoi frişca lichidă. Pui compoziţia pe foc şi o laşi până când începe să clocotească. Acela e momentul în care torni în ploaie grişul şi amesteci continuu. După 5 minute sau imediat după ce se leagă totul,o dai deoparte de pe foc. Rămâne doar s-o torni în forme de silicon şi să dai micile prăjituri la frigider,după ce se răcoresc puţin. Le poţi decora cu alune de pădure mărunţite sau întregi.

Mai multe