Prăjitura cu morcov – reţetă vegană

24 februarie 2016   Rețete

Dacă simţi nevoia de ceva delicios şi foarte sănătos, înseamnă că a venit momentul să prepari reţete vegane. Morcovii sunt legume pline de vitamine, în plus sunt foarte ieftine. Merită încercată această prăjitură cu morcov – reţeta vegană.

O prăjitură foarte  uşor de preparatşi foarte bună. Trebuie să guşti din ea.

Ingrediente

Pentru blatul de prăjitură de morcovi:

– 350 de grame de morcovi raşi

– 150 de grame de curmale

– 120 de grame de nuci

– 50 de grame de merişoare uscate

– 50 de grame de nucă de cocos răzuită

– 1/2 lingură de scorţişoară măcinată

– un vârf de lingură de ghimbir ras

– un praf de sare

Pentru glazură:

– 150 de grame de caju înmuiate în apă şi stoarse

– 125 de ml de apă (se mai adaugă la nevoie)

– 4 linguri sirop de arţar

– suc de la 1/2 lămâie

– 250 de grame de ulei de cocos

Mai multe